Vanavond Angela de Jong bij Marcel & Gijs op verzoek van Youp van 't Hek?

Vanavond Angela de Jong bij Marcel & Gijs op verzoek van Youp van 't Hek?

Vanavond <em>Angela de Jong</em> bij <em>Marcel &amp; Gijs</em> op verzoek van Youp van 't Hek? Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van maandag 26 juni. Britt Dekker vindt de ademhalingsoefeningen die eindigen met drie keer 'fuck it' zeggen maar lastig. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Hieronder de oproep van Youp van 't Hek aan Angela de Jong om toch eens aan te schuiven bij Marcel & Gijs, de talkshow waarover zij zich in haar column in het AD kritisch heeft uitgelaten. Geeft zij vanavond gehoor aan Youps verzoek? Youp van ’t Hek pleit voor Angela de Jong bij Marcel & Gijs: 'Het meest ultieme talkshowmoment!' https://t.co/X4PB6FacIH #marcelengijs pic.twitter.com/KaiKGhMhHr— Vandaag Inside (@vandaaginside) June 27, 2023
Talkshow :
Dinsdag 27 juni 2023 om 11:31

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van maandag 26 juni. Britt Dekker vindt de ademhalingsoefeningen die eindigen met drie keer 'fuck it' zeggen maar lastig. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Hieronder de oproep van Youp van 't Hek aan Angela de Jong om toch eens aan te schuiven bij Marcel & Gijs, de talkshow waarover zij zich in haar column in het AD kritisch heeft uitgelaten. Geeft zij vanavond gehoor aan Youps verzoek?

Actuele video's

Meer actuele video's