Tijs van den Brink openhartig in Marcel & Gijs over zijn angsten

Tijs van den Brink openhartig in Marcel & Gijs over zijn angsten

Donderdag 29 juni 2023 om 11:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 28 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

EO-presentator Tijs van den Brink blijkt meerdere neuroses te hebben maar vliegangst is er niet meer één van voor hem. Hij vertelde woensdagavond bij Marcel & Gijs hoe hij dat heeft overwonnen, echt een gouden tip! Het blijkt dat Tijs best wel veel neuroses heeft en dat verbaast Gijs: "Je lijkt zo'n evenwichtig mannetje." Dat smaakt naar meer. "Geef ons nog eentje", bedelt Gijs...

<em>Tijs van den Brink</em> openhartig in <em>Marcel &amp; Gijs</em> over zijn angsten Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van woensdag 28 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. EO-presentator Tijs van den Brink blijkt meerdere neuroses te hebben maar vliegangst is er niet meer één van voor hem. Hij vertelde woensdagavond bij Marcel & Gijs hoe hij dat heeft overwonnen, echt een gouden tip! Het blijkt dat Tijs best wel veel neuroses heeft en dat verbaast Gijs: "Je lijkt zo'n evenwichtig mannetje." Dat smaakt naar meer. "Geef ons nog eentje", bedelt Gijs... Marcel & Gijs is nog twee werkdagen om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
Talkshow :

Marcel & Gijs is nog twee werkdagen om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's