Zien: rode kater Lex op brute wijze ontvoerd in Rotterdam, baasjes totaal verbijsterd

Zien: rode kater Lex op brute wijze ontvoerd in Rotterdam, baasjes totaal verbijsterd

Zien: <em>rode kater Lex</em> op brute wijze <em>ontvoerd</em> in <em>Rotterdam</em>, baasjes totaal verbijsterd De eigenaren van de rode kater Lex zijn met verbazing achtergebleven. Op dinsdag is op camerabeelden te zien dat twee vrouwen in Rotterdam het dier hebben opgepakt en meegenomen. Sindsdien is Lex niet meer gezien", zegt Hamp Harmsen, de eigenaar van Lex, en hij vraagt zich af: "Wie neemt er in hemelsnaam een kat mee?" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Kat verstoort romantisch moment tussen Stefan en Kimberly in Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Video: buurtbewoners halen bewoner uit brandend huis Gouda, kat krijgt beademing Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 29 juni 2023 om 14:15

De eigenaren van de rode kater Lex zijn met verbazing achtergebleven. Op dinsdag is op camerabeelden te zien dat twee vrouwen in Rotterdam het dier hebben opgepakt en meegenomen. Sindsdien is Lex niet meer gezien", zegt Hamp Harmsen, de eigenaar van Lex, en hij vraagt zich af: "Wie neemt er in hemelsnaam een kat mee?"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's