Exclusieve beelden: koninklijke familie en hond Mambo poseren op strand Den Haag

Exclusieve beelden: koninklijke familie en hond Mambo poseren op strand Den Haag

Vrijdag 30 juni 2023 om 14:27

Dit jaar heeft de jaarlijkse zomerfotosessie van koning Willem-Alexander en zijn gezin plaatsgevonden bij de strandtent La Cantina op het Zuiderstrand in Den Haag. Vorig jaar was de fotosessie gepland op dezelfde locatie, maar vanwege ongunstige weersvoorspellingen werd deze toen verplaatst naar Paleis Noordeinde.

Tekst gaat verder onder de video.

Exclusieve beelden: <em>koninklijke familie</em> en hond Mambo poseren op strand <em>Den Haag</em> Dit jaar heeft de jaarlijkse zomerfotosessie van koning Willem-Alexander en zijn gezin plaatsgevonden bij de strandtent La Cantina op het Zuiderstrand in Den Haag. Vorig jaar was de fotosessie gepland op dezelfde locatie, maar vanwege ongunstige weersvoorspellingen werd deze toen verplaatst naar Paleis Noordeinde. Tekst gaat verder onder de video. FotosessieDe fotosessie was een familieaangelegenheid, waarbij koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Alexia, prinses Ariane en zelfs de hond Mambo aanwezig waren. Hierboven zijn de eerste beelden te zien van deze gezellige bijeenkomst in Den Haag. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit vinden de Belgen van onze Willem-Alexander en Maxima, 'luidruchtig' Bekijk deze video » Video: dit opmerkelijke verhaal over prinses Alexia gaat rond in Groningen Bekijk deze video » Zien: Koning Willem-Alexander in actie om hond Mambo te vangen voor zomerfotosessie Bekijk deze video »
Royals :

Fotosessie
De fotosessie was een familieaangelegenheid, waarbij koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Alexia, prinses Ariane en zelfs de hond Mambo aanwezig waren. Hierboven zijn de eerste beelden te zien van deze gezellige bijeenkomst in Den Haag.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's