Video: dit opmerkelijke verhaal over prinses Alexia gaat rond in Groningen

Video: dit opmerkelijke verhaal over prinses Alexia gaat rond in Groningen

Video: dit <em>opmerkelijke verhaal</em> over <em>prinses Alexia</em> gaat rond in <em>Groningen</em> Vandaag viert prinses Alexia haar 18e verjaardag. Als de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima staat ze bekend als een echte feestprinses. Koningshuisdeskundige Pieter Klein Beernink vertelt in gesprek met De Telegraaf waarom Alexia zo opvalt en in het oog springt. Tekst gaat verder onder de video. Studentenvereniging GroningenNu Alexia haar opleiding in Wales heeft afgerond, blijft het nog onduidelijk wat haar plannen zijn na de zomer. Zal ze gaan studeren in Groningen of besluit ze misschien een tussenjaar te nemen? Pieter Klein Beernink laat weten dat de regionale pers in Groningen speculeert over een mogelijk lidmaatschap van prinses Alexia bij studentenverenigingen. Echter, er is nog geen officiële bevestiging van dit nieuws. Bekijk de video's van De Telegraaf en Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Prinses Ariane gaat na de zomer studeren in Italië: "Exclusieve studieplek" (video) Bekijk deze video » Prinses Alexia viert feest met ouders in Wales: examenresultaten in juli (video) Bekijk deze video »
Royals :
Video: dit opmerkelijke verhaal over prinses Alexia gaat rond in Groningen
Maandag 26 juni 2023 om 15:43

Vandaag viert prinses Alexia haar 18e verjaardag. Als de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima staat ze bekend als een echte feestprinses. Koningshuisdeskundige Pieter Klein Beernink vertelt in gesprek met De Telegraaf waarom Alexia zo opvalt en in het oog springt.

Tekst gaat verder onder de video.

Studentenvereniging Groningen
Nu Alexia haar opleiding in Wales heeft afgerond, blijft het nog onduidelijk wat haar plannen zijn na de zomer. Zal ze gaan studeren in Groningen of besluit ze misschien een tussenjaar te nemen? Pieter Klein Beernink laat weten dat de regionale pers in Groningen speculeert over een mogelijk lidmaatschap van prinses Alexia bij studentenverenigingen. Echter, er is nog geen officiële bevestiging van dit nieuws.

Bekijk de video's van De Telegraaf en Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's