Zien: Koning Willem-Alexander in actie om hond Mambo te vangen voor zomerfotosessie

Zien: Koning Willem-Alexander in actie om hond Mambo te vangen voor zomerfotosessie

Vrijdag 30 juni 2023 om 14:56

De zomerse momenten van de Oranjes waren daar! Vanochtend verzamelden koning Willem-Alexander en koningin Máxima zich, samen met hun dochters prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane, op het winderige strand van Scheveningen om de start van de zomervakantie te vieren met een fotosessie.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Koning Willem-Alexander</em> in actie om <em>hond Mambo</em> te vangen voor <em>zomerfotosessie</em> De zomerse momenten van de Oranjes waren daar! Vanochtend verzamelden koning Willem-Alexander en koningin Máxima zich, samen met hun dochters prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane, op het winderige strand van Scheveningen om de start van de zomervakantie te vieren met een fotosessie. Tekst gaat verder onder de video. Hond MamboTijdens het fotomoment van de Oranjes was er ook een bijzondere gast aanwezig: hondje Mambo. Hoewel de pers hem graag wilde vastleggen, had Mambo duidelijk andere plannen. Hij rende vrolijk over het strand, met koning Willem-Alexander in zijn achtervolging. Uiteindelijk wist de koning zijn trouwe viervoeter te pakken te krijgen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: dit opmerkelijke verhaal over prinses Alexia gaat rond in Groningen Bekijk deze video » Exclusieve beelden: koninklijke familie en hond Mambo poseren op strand Den Haag Bekijk deze video »
Royals :

Hond Mambo
Tijdens het fotomoment van de Oranjes was er ook een bijzondere gast aanwezig: hondje Mambo. Hoewel de pers hem graag wilde vastleggen, had Mambo duidelijk andere plannen. Hij rende vrolijk over het strand, met koning Willem-Alexander in zijn achtervolging. Uiteindelijk wist de koning zijn trouwe viervoeter te pakken te krijgen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's