Video: verkeersruzie loopt uit de hand: auto van de weg bij Apeldoorn

Video: verkeersruzie loopt uit de hand: auto van de weg bij Apeldoorn

Zaterdag 1 juli 2023 om 16:13

Video: <em>verkeersruzie</em> loopt uit de hand: auto van de weg bij Apeldoorn Wat begon als een klein verkeersconflict op een smalle landweg in Klarenbeek is vrijdagavond uitgemond in een vechtpartij en een bizar ongeluk, waarbij een bestelbus van de weg raakte. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Nederland, regeltjes land! Vanaf zaterdag gaan een hoop nieuwe regels in, wat merk je ervan? Bekijk deze video » Triets: Slavernijmonument Vlissingen na een dag al vernield Bekijk deze video » Viering Keti koti: Burgers plaatsen zelf slavernijmonument in Vlissingen: 'Ik hoop dat ze het laten staan' Bekijk deze video »
Nieuws :

Wat begon als een klein verkeersconflict op een smalle landweg in Klarenbeek is vrijdagavond uitgemond in een vechtpartij en een bizar ongeluk, waarbij een bestelbus van de weg raakte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's