Triets: Slavernijmonument Vlissingen na een dag al vernield

Triets: Slavernijmonument Vlissingen na een dag al vernield

Zaterdag 1 juli 2023 om 12:15

RTL Nieuws: dansende minister Dijkgraaf praat in Suriname over slavernijverleden

Het slavernijmonument in Vlissingen doet veel stof opwaaien. Na de plaatsing waar al veel over te doen was, is het monument nu al beklad. Vreselijke teksten staan geschreven op het monument waaronder: 'Media is de vijand' en 'blanke minderheid'. Zaterdag is Keti Koti, de viering van het einde van de slavernij, daar lijkt dit gedrag niet bepaald bij te passen.

Viering Keti koti: Burgers plaatsen zelf slavernijmonument in Vlissingen: 'Ik hoop dat ze het laten staan'

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Triets: Slavernijmonument <em>Vlissingen</em> na een dag al vernield RTL Nieuws: dansende minister Dijkgraaf praat in Suriname over slavernijverleden Het slavernijmonument in Vlissingen doet veel stof opwaaien. Na de plaatsing waar al veel over te doen was, is het monument nu al beklad. Vreselijke teksten staan geschreven op het monument waaronder: 'Media is de vijand' en 'blanke minderheid'. Zaterdag is Keti Koti, de viering van het einde van de slavernij, daar lijkt dit gedrag niet bepaald bij te passen. Viering Keti koti: Burgers plaatsen zelf slavernijmonument in Vlissingen: 'Ik hoop dat ze het laten staan' Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hoe gaan we verder na de slavernij-excuses? 'Kennis is macht en die moet je delen' Bekijk deze video » HLF8 gemist? Gerald Roethof geëmotioneerd vanwege slavernij-excuses: 'Eindelijk' (video) Bekijk deze video » Hoogtepunten kersttoespraak koning Willem-Alexander: schaduw, slavernij en uitstel Bekijk deze video » ZIEN: zo reageert Amalia op slavernij-demonstrant Aruba (video) Bekijk deze video » ZIEN: Vrouw zingt uit protest tegen de koning voor het slavernijverleden Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's