Regen weerhoudt fietsers niet: Afsluitdijk is na vier jaar weer (even) open

Regen weerhoudt fietsers niet: Afsluitdijk is na vier jaar weer (even) open

Regen weerhoudt fietsers niet: <em>Afsluitdijk</em> is na vier jaar weer (even) open Bekijk beelden van gelukkige fietsers en wandelaars. Zij mogen eindelijk weer over de Afsluitdijk, want deze is even open. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Belangrijke schakelDe Afsluitdijk verbindt Noord-Holland en Friesland, maar de afgelopen vier jaar gold dat niet voor iedereen. Fietsers en wandelaars konden de dijk niet op.De Afsluitdijk is een belangrijke schakel voor veel wielrenners. Zie in het fragment hierboven met de wielrenners aan het woord. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Twee doden na ernstig ongeluk op Afsluitdijk Bekijk deze video » Voetballen op de Afsluitdijk vanwege grote file (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag 2 juli 2023 om 10:48

Bekijk beelden van gelukkige fietsers en wandelaars. Zij mogen eindelijk weer over de Afsluitdijk, want deze is even open. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Belangrijke schakel
De Afsluitdijk verbindt Noord-Holland en Friesland, maar de afgelopen vier jaar gold dat niet voor iedereen. Fietsers en wandelaars konden de dijk niet op.
De Afsluitdijk is een belangrijke schakel voor veel wielrenners. Zie in het fragment hierboven met de wielrenners aan het woord.

Actuele video's

Meer actuele video's