Ontroerende video: Yolanthe Cabau weer herenigd met zoontje Xess Xava

Ontroerende video: Yolanthe Cabau weer herenigd met zoontje Xess Xava

Zondag 2 juli 2023 om 19:03

Een emotionele hereniging voor Yolanthe Cabau en haar zoontje Xess Xava. De actrice zat vanwege haar werk een paar dagen in het buitenland zonder Xess, maar vandaag zijn ze gelukkig weer herenigd. Bekijk de ontroerende beelden hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

Ontroerende video: <em>Yolanthe Cabau</em> weer herenigd met <em>zoontje Xess Xava</em> Een emotionele hereniging voor Yolanthe Cabau en haar zoontje Xess Xava. De actrice zat vanwege haar werk een paar dagen in het buitenland zonder Xess, maar vandaag zijn ze gelukkig weer herenigd. Bekijk de ontroerende beelden hieronder. Tekst gaat verder onder de video. 'Mama'Op de ontroerende beelden is te zien hoe Xess Xava in de armen van Yolanthe vliegt in de aankomsthal van het vliegveld. De kleine Xess had zelfs de tekst 'mama' op zijn telefoon gezet, voor het geval dat Yolanthe hem over het hoofd zou zien. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zoontje Yolanthe Cabau breekt sleutelbeen en vraagt of hij nog wel mag voetballen (Shownieuws) Bekijk deze video » Emotionele beelden: Yolanthe Cabau neemt afscheid van zoontje Xess Xava Bekijk deze video »
Entertainment :

'Mama'
Op de ontroerende beelden is te zien hoe Xess Xava in de armen van Yolanthe vliegt in de aankomsthal van het vliegveld. De kleine Xess had zelfs de tekst 'mama' op zijn telefoon gezet, voor het geval dat Yolanthe hem over het hoofd zou zien.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's