Hart van Nederland: ruim 40 Nederlandse sporters naar de World Dwarf Games in Keulen eind juli

Hart van Nederland: ruim 40 Nederlandse sporters naar de World Dwarf Games in Keulen eind juli

<em>Hart van Nederland</em>: ruim 40 Nederlandse sporters naar de <em>World Dwarf Games</em> in Keulen eind juli Een delegatie van ruim veertig sporters met een aangeboren genetische groeistoornis zullen eind juli Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de vierjaarlijkse World Dwarf Games, in Keulen. Hart van Nederland nam alvast een kijkje bij een training van het voetbalelftal. "Als we een medaille zouden pakken, dat zou heel mooi zijn", aldus een van de fanatieke voetballers. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: ambassade van Wit-Rusland in Den Haag beklad en ruiten ingegooid Bekijk deze video » Zien: tank voor prijzen van 22 jaar geleden bij dit tankstation in Eindhoven Bekijk deze video » Zien: voedingstechnoloog luidt de noodklok over bacteriële maaltijdboxen Bekijk deze video »
Sport :
Zondag 2 juli 2023 om 21:09

Een delegatie van ruim veertig sporters met een aangeboren genetische groeistoornis zullen eind juli Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de vierjaarlijkse World Dwarf Games, in Keulen. Hart van Nederland nam alvast een kijkje bij een training van het voetbalelftal. "Als we een medaille zouden pakken, dat zou heel mooi zijn", aldus een van de fanatieke voetballers.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's