Start De Oranjezomer: Hélène Hendriks verklapt een paar tafelgasten (video)

Start De Oranjezomer: Hélène Hendriks verklapt een paar tafelgasten (video)

Start <em>De Oranjezomer</em>: Hélène Hendriks verklapt een paar tafelgasten (video) Bekijk de promo van De Oranjezomer 2023 Presentatrice Hélène Hendriks, die vanaf vandaag iedere werkdag te zien is bij SBS6 met De Oranjezomer, verklapt aan Shownieuws wat tafelgasten. "Ik heb er zin in"Hendriks heeft er zin in, laat ze weten. De presentatrice moet de komende 6 weken flink aan de bak, want De Oranjezomer is iedere werkdag live bij SBS6 te zien. Vanaf het Kasteelplein in Breda ontvangt zij wisselende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken. De Oranjezomer is vanaf maandag 3 juli 2023 elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Komt er een vervolg op de talkshow Marcel & Gijs? 'Gefeliciteerd!' Bekijk deze video » Promo De Oranjezomer: vanaf maandag bij SBS6 met Hélène Hendriks, zonder VI-trio Bekijk deze video »
TV :
Maandag 3 juli 2023 om 13:58

Bekijk de promo van De Oranjezomer 2023

Presentatrice Hélène Hendriks, die vanaf vandaag iedere werkdag te zien is bij SBS6 met De Oranjezomer, verklapt aan Shownieuws wat tafelgasten.

"Ik heb er zin in"
Hendriks heeft er zin in, laat ze weten. De presentatrice moet de komende 6 weken flink aan de bak, want De Oranjezomer is iedere werkdag live bij SBS6 te zien. Vanaf het Kasteelplein in Breda ontvangt zij wisselende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken.

De Oranjezomer is vanaf maandag 3 juli 2023 elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's