Promo De Oranjezomer: vanaf maandag bij SBS6 met Hélène Hendriks, zonder VI-trio

Promo De Oranjezomer: vanaf maandag bij SBS6 met Hélène Hendriks, zonder VI-trio

Promo <em>De Oranjezomer</em>: vanaf maandag bij SBS6 met Hélène Hendriks, zonder <em>VI-trio</em> Vanaf maandag kun je weer kijken naar een nieuw seizoen van De Oranjezomer. Deze keer neemt Hélène Hendriks de presentatie over van Wilfred Genee. Ook zijn in dit seizoen René van der Gijp en Johan Derksen afwezig, misschien komen ze een enkele keer langs maar in principe vieren zij vakantie. Hélène moet het dus zonder het Vandaag Inside-trio doen, maar onder anderen Noah Vahle, Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz en Youri Mulder schuiven wel aan. Dan bespreken ze niet alleen de belangrijkste sportevenementen, maar ook het nieuws van de dag… Bekijk de promo voor De Oranjezomer 2023 in de video hierboven. De Oranjezomer is vanaf maandag 3 juli 2023 elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee bij RENZE: 'Vandaag Inside wordt niet geëvalueerd' Bekijk deze video » RENZE: moeten smartphones verboden worden op school, zowel in de klas als op het schoolplein? Bekijk deze video » Komt er een vervolg op de talkshow Marcel & Gijs? 'Gefeliciteerd!' Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 30 juni 2023 om 10:21

Vanaf maandag kun je weer kijken naar een nieuw seizoen van De Oranjezomer. Deze keer neemt Hélène Hendriks de presentatie over van Wilfred Genee. Ook zijn in dit seizoen René van der Gijp en Johan Derksen afwezig, misschien komen ze een enkele keer langs maar in principe vieren zij vakantie. Hélène moet het dus zonder het Vandaag Inside-trio doen, maar onder anderen Noah Vahle, Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz en Youri Mulder schuiven wel aan. Dan bespreken ze niet alleen de belangrijkste sportevenementen, maar ook het nieuws van de dag…

Bekijk de promo voor De Oranjezomer 2023 in de video hierboven.

De Oranjezomer is vanaf maandag 3 juli 2023 elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's