Breaking: Mick Jagger (79) zou verloofd zijn met 36-jarige vriendin Melanie Hamrick

Breaking: Mick Jagger (79) zou verloofd zijn met 36-jarige vriendin Melanie Hamrick

Breaking: <em>Mick Jagger</em> (79) zou verloofd zijn met 36-jarige vriendin Melanie Hamrick Rolling Stones-zanger Mick Jagger (79) en zijn vriendin Melanie Hamrick (36) zijn verloofd. Dat zegt een bron, die het nieuws van vrienden van het stel zou hebben gehoord, tegen The Mirror. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. 8 kinderen van 5 vrouwenDe manager van Mick ontkent het gerucht. Het zou de derde keer zijn dat Jagger verloofd is. Hij was van 1971 tot 1978 getrouwd met Bianca Perez Mora Macias. Tussen 1990 en 1999 was hij getrouwd met Jerry Hall. De muzikant is vader van acht kinderen bij vijf verschillende vrouwen. In 2016 werd hij voor de laatste keer vader. Met zijn huidige vriendin Hamrick kreeg hij een zoontje, Deveraux Octavian Basil. Bekijk de Shownieuws-video over de mogelijke verloving van Mick Jagger hierboven. Bekijk ook Schattige beelden: dochtertje Kraantje Pappie zingt op Festival WiSH Outdoor Bekijk deze video » Frenkie de Jong wordt voor het eerst vader, bekijk de zwangerschapsaankondiging Bekijk deze video »
Show :
Maandag 3 juli 2023 om 12:01

Rolling Stones-zanger Mick Jagger (79) en zijn vriendin Melanie Hamrick (36) zijn verloofd. Dat zegt een bron, die het nieuws van vrienden van het stel zou hebben gehoord, tegen The Mirror. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

8 kinderen van 5 vrouwen
De manager van Mick ontkent het gerucht. Het zou de derde keer zijn dat Jagger verloofd is. Hij was van 1971 tot 1978 getrouwd met Bianca Perez Mora Macias. Tussen 1990 en 1999 was hij getrouwd met Jerry Hall. De muzikant is vader van acht kinderen bij vijf verschillende vrouwen. In 2016 werd hij voor de laatste keer vader. Met zijn huidige vriendin Hamrick kreeg hij een zoontje, Deveraux Octavian Basil.

Bekijk de Shownieuws-video over de mogelijke verloving van Mick Jagger hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's