Schattige beelden: dochtertje Kraantje Pappie zingt op Festival WiSH Outdoor

Schattige beelden: dochtertje Kraantje Pappie zingt op Festival WiSH Outdoor

Schattige beelden: dochtertje <em>Kraantje Pappie</em> zingt op <em>Festival WiSH Outdoor</em> Het dochtertje van Kraantje Pappie heeft zaterdag tijdens het optreden van de zanger op het festival WiSH Outdoor meegezongen en gedraaid. Kleine Maeve steelt de show. Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hierboven. Ster van de avondKraantje deelt beelden van het concert met de 2-jarige Maeve, die zaterdag ook zijn 37e verjaardag vierde, op Instagram: "Die kleine van me is niet van het podium te houden, het liefst staat ze er de hele show", schrijft de artiest erbij. Bekijk de Shownieuws-video met beelden van Kraantje Pappie en Maeve hierboven. Bekijk ook Schattige beelden: Kraantje Pappie lacht om vallende dochter met boodschappenkar Bekijk deze video » RTL Boulevard: Bizzey en Kraantje Pappier vieren succes zomerhit met nordic walken (video) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 3 juli 2023 om 10:49

Het dochtertje van Kraantje Pappie heeft zaterdag tijdens het optreden van de zanger op het festival WiSH Outdoor meegezongen en gedraaid. Kleine Maeve steelt de show. Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hierboven.

Ster van de avond
Kraantje deelt beelden van het concert met de 2-jarige Maeve, die zaterdag ook zijn 37e verjaardag vierde, op Instagram: "Die kleine van me is niet van het podium te houden, het liefst staat ze er de hele show", schrijft de artiest erbij.

Bekijk de Shownieuws-video met beelden van Kraantje Pappie en Maeve hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's