Rooijakkers over de Vloer: zo vroeg Sophie Dros Robert de Hoog ten huwelijk

Rooijakkers over de Vloer: zo vroeg Sophie Dros Robert de Hoog ten huwelijk

Maandag 3 juli 2023 om 11:02

Frans Bauer was laatst in Rooijakkers over de Vloer buitengewoon geëmotioneerd om een microfoon, bekijk het fragment hierboven.

Gisteren zagen we in de laatste aflevering van dit seizoen Rooijakkers over de Vloer acteur Robert de Hoog. Robert, die vooral bekend is als Tatta in de hitserie Mocro Maffia., is door zijn vrouw Sophie Dros ten huwelijk gevraagd. Bekijk het RTL-fragment van de uitzending onderaan deze pagina.

Huwelijk
Robert en zijn vrouw Sophie hadden een hobbelig begin tijdens hun relatie, vertelt de acteur aan Art. Uiteindelijk heeft Sophie Robert ten huwelijk gevraagd: "Totaal uit het niets. Ik dacht wat gebeurt er nou." Natuurlijk zei Robert meteen ja.

Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rooijakkers over de Vloer</em>: zo vroeg Sophie Dros <em>Robert de Hoog</em> ten huwelijk Frans Bauer was laatst in Rooijakkers over de Vloer buitengewoon geëmotioneerd om een microfoon, bekijk het fragment hierboven. Gisteren zagen we in de laatste aflevering van dit seizoen Rooijakkers over de Vloer acteur Robert de Hoog. Robert, die vooral bekend is als Tatta in de hitserie Mocro Maffia., is door zijn vrouw Sophie Dros ten huwelijk gevraagd. Bekijk het RTL-fragment van de uitzending onderaan deze pagina. HuwelijkRobert en zijn vrouw Sophie hadden een hobbelig begin tijdens hun relatie, vertelt de acteur aan Art. Uiteindelijk heeft Sophie Robert ten huwelijk gevraagd: "Totaal uit het niets. Ik dacht wat gebeurt er nou." Natuurlijk zei Robert meteen ja. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Sophie Dros (@sophiedros) Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rooijakkers over de Vloer: zo vroeg Sophie Dros Robert de Hoog ten huwelijk

Actuele video's

Meer actuele video's