Erica Meiland begrijpt volgorde klusjes niet: "Gordijnen hang je later op"

Erica Meiland begrijpt volgorde klusjes niet: "Gordijnen hang je later op"

<em>Erica Meiland</em> begrijpt volgorde klusjes niet: &quot;Gordijnen hang je later op&quot; Nog maar twee weken tot de opening van pension Code Rosé: bekijk de video hierboven Erica Meiland was vorige week al geïrriteerd, maar deze week is dat niet anders. Bekijk een Chateau Meiland-fragment van de uitzending van vanavond hieronder. SchilderwerkErica vindt dat je niet de gordijnen op kan hangen voordat het schilderwerk af is: "Gordijnen ophangen is het allerlaatste wat je doet." Er moet volgens haar in een volgorde gewerkt worden. Maxime Meiland vindt dat dat best kan en hangt de gordijnen op. Bekijk het fragment in de video hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Chateau Meiland: boekingen Code Rosé lopen als een tierelier Bekijk deze video » Nieuw seizoen Chateau Meiland ondanks minder kijkers al aangekondigd Bekijk deze video »
TV :
Erica Meiland begrijpt volgorde klusjes niet: "Gordijnen hang je later op"

Nog maar twee weken tot de opening van pension Code Rosé: bekijk de video hierboven

Erica Meiland was vorige week al geïrriteerd, maar deze week is dat niet anders. Bekijk een Chateau Meiland-fragment van de uitzending van vanavond hieronder.

Schilderwerk
Erica vindt dat je niet de gordijnen op kan hangen voordat het schilderwerk af is: "Gordijnen ophangen is het allerlaatste wat je doet." Er moet volgens haar in een volgorde gewerkt worden. Maxime Meiland vindt dat dat best kan en hangt de gordijnen op. Bekijk het fragment in de video hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV