Gaby Blaaser dolblij dat ze na bevalling weer aan de botox mag (video)

Gaby Blaaser dolblij dat ze na bevalling weer aan de botox mag (video)

<em>Gaby Blaaser</em> dolblij dat ze na bevalling weer aan de botox mag (video) Gaby Blaaser zit op een roze wolk, en niet alleen omdat ze onlangs een mooie dochter op de wereld heeft gezet. De influencer heeft op social media namelijk heuglijk nieuws te melden. ‘Bye bye rimpels’Als je zwanger bent moet je niet alleen van de alcohol en sushi afblijven, ook kun je de botox-spuiten beter laten staan. Gaby is 13 juni bevallen van dochter Isabella en nog geen maand later heeft ze alweer een tripje naar de kliniek gepland. Op Instagram laat het model weten dat ze na negen maanden ‘eindelijk’ weer mag. “Bye bye rimpels.” Bekijk de video van Shownieuws met social mediabeelden hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gaby Blaaser bevallen van Isabella: 'In de zevende hemel' (Shownieuws) Bekijk deze video » Gaby Blaaser openhartig over heftige bevalling: 'Thuis op de bank' (video) Bekijk deze video » Schattige beelden: Gaby Blaaser deelt eerste beelden dochtertje Isabella Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 3 juli 2023 om 14:19

Gaby Blaaser zit op een roze wolk, en niet alleen omdat ze onlangs een mooie dochter op de wereld heeft gezet. De influencer heeft op social media namelijk heuglijk nieuws te melden.

‘Bye bye rimpels’
Als je zwanger bent moet je niet alleen van de alcohol en sushi afblijven, ook kun je de botox-spuiten beter laten staan. Gaby is 13 juni bevallen van dochter Isabella en nog geen maand later heeft ze alweer een tripje naar de kliniek gepland. Op Instagram laat het model weten dat ze na negen maanden ‘eindelijk’ weer mag. “Bye bye rimpels.”

Bekijk de video van Shownieuws met social mediabeelden hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's