Özcan Akyol stoort zich aan helikopter in De Oranjezomer: "Zijn dat de Russen?"

Özcan Akyol stoort zich aan helikopter in De Oranjezomer: "Zijn dat de Russen?"

<em>Özcan Akyol</em> stoort zich aan helikopter in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Zijn dat de Russen?&quot; Bekijk de promo van De Oranjezomer 2023 Maandag 3 juli ging de talkshow De Oranjezomer met Hélène Hendriks van start. Özcan Akyol is een vaste tafelgast en stoorde zich tijdens de eerste uitzending aan een laagvliegende helikopter: "Zijn dat de Russen?", grapt Eus. Hendriks maakt ook een grapje en zegt dat het de beveiliging is: "Het is beveiliging voor jou." Bekijk het fragment in de video hierboven. De Oranjezomer is vanaf maandag 3 juli 2023 elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Start De Oranjezomer: Hélène Hendriks verklapt een paar tafelgasten (video) Bekijk deze video » Hélène Hendriks over De Oranjezomer: 'Wilfred, Johan en René zijn onvervangbaar' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 4 juli 2023 om 09:15

Bekijk de promo van De Oranjezomer 2023

Maandag 3 juli ging de talkshow De Oranjezomer met Hélène Hendriks van start. Özcan Akyol is een vaste tafelgast en stoorde zich tijdens de eerste uitzending aan een laagvliegende helikopter: "Zijn dat de Russen?", grapt Eus. Hendriks maakt ook een grapje en zegt dat het de beveiliging is: "Het is beveiliging voor jou." Bekijk het fragment in de video hierboven.

De Oranjezomer is vanaf maandag 3 juli 2023 elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's