De Oranjezomer: Klaas Dijkhoff haalt uit naar Mark Rutte om TikTok-video

De Oranjezomer: Klaas Dijkhoff haalt uit naar Mark Rutte om TikTok-video

<em>De Oranjezomer</em>: <em>Klaas Dijkhoff</em> haalt uit naar <em>Mark Rutte</em> om <em>TikTok-video</em> Gisteren was oud-VVD'er Klaas Dijkhoff te gast in de eerste aflevering van De Oranjezomer. Presentatrice Hélène Hendriks vraagt aan Klaas wat hij van TikTok vindt. Klaas vindt dat dit social media-platform niet veel toevoegt, en alleen maar afleidt: "En ze slurpen alle data op." Eus, die ook aan tafel zit, zegt dat je in China op TikTok goede adviezen krijgt maar hier in Nederland krijg je Mark Rutte in je tijdlijn, die moet kiezen tussen de woorden friet en patat. TikTok-filmpje RutteKlaas Dijkhoff laat aan Hendriks weten dat 'zulke filmpjes' een voorbeeld zijn van zijn vertrek: "Je hebt nu ontdekt waarom ik vertrokken ben. Sommige mensen zijn goed in het land besturen en sommige mensen weten veel over eten en drinken", grapt Klaas over Rutte. De Oranjezomer is vanaf maandag 3 juli 2023 elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Start De Oranjezomer: Hélène Hendriks verklapt een paar tafelgasten (video) Bekijk deze video » Hélène lacht om kledingstijl Özcan Akyol: "Je hebt je dambord-shirt aan" (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 4 juli 2023 om 09:33

Gisteren was oud-VVD'er Klaas Dijkhoff te gast in de eerste aflevering van De Oranjezomer. Presentatrice Hélène Hendriks vraagt aan Klaas wat hij van TikTok vindt. Klaas vindt dat dit social media-platform niet veel toevoegt, en alleen maar afleidt: "En ze slurpen alle data op." Eus, die ook aan tafel zit, zegt dat je in China op TikTok goede adviezen krijgt maar hier in Nederland krijg je Mark Rutte in je tijdlijn, die moet kiezen tussen de woorden friet en patat.

TikTok-filmpje Rutte
Klaas Dijkhoff laat aan Hendriks weten dat 'zulke filmpjes' een voorbeeld zijn van zijn vertrek: "Je hebt nu ontdekt waarom ik vertrokken ben. Sommige mensen zijn goed in het land besturen en sommige mensen weten veel over eten en drinken", grapt Klaas over Rutte.

De Oranjezomer is vanaf maandag 3 juli 2023 elke werkdag om 21.35 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's