Peter Gillis doodsbang tijdens boottochtje: 'Niet wiebelen!' (video)

Peter Gillis doodsbang tijdens boottochtje: 'Niet wiebelen!' (video)

Woensdag 5 juli 2023 om 08:05

<em>Peter Gillis</em> doodsbang tijdens boottochtje: 'Niet wiebelen!' (video) Terwijl Peter Gillis langs is bij een van zijn parken voor een controlerondje maakt hij een tochtje op een van de plezierbootjes. Dit bevalt hem totaal niet. Sterker nog, de altijd zo stoere Peter Gillis lijkt doodsangsten uit te staan. Of vertrouwt hij 'little boss' Mark gewoon niet achter het stuur? 'Ik vind dit helemaal niks!' Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Terwijl Peter Gillis langs is bij een van zijn parken voor een controlerondje maakt hij een tochtje op een van de plezierbootjes. Dit bevalt hem totaal niet. Sterker nog, de altijd zo stoere Peter Gillis lijkt doodsangsten uit te staan. Of vertrouwt hij 'little boss' Mark gewoon niet achter het stuur? 'Ik vind dit helemaal niks!'

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's