Bijzondere trouwfoto's: bruidsfotoshoot midden in file op A6 door storm Poly

Bijzondere trouwfoto's: bruidsfotoshoot midden in file op A6 door storm Poly

Woensdag 5 juli 2023 om 21:50

De trouwfoto die Karin vanmorgen maakte van Hendrik en Nellie is wellicht een van de meest opmerkelijke van het jaar. Door storm Poly stond het bruidspaar uit Urk vast in een lange file op de A6, wat resulteerde in een onverwachte wending: de bruidsfotoshoot vond plaats in de file tussen de auto's.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere trouwfoto's: <em>bruidsfotoshoot</em> midden in file op <em>A6</em> door <em>storm Poly</em> De trouwfoto die Karin vanmorgen maakte van Hendrik en Nellie is wellicht een van de meest opmerkelijke van het jaar. Door storm Poly stond het bruidspaar uit Urk vast in een lange file op de A6, wat resulteerde in een onverwachte wending: de bruidsfotoshoot vond plaats in de file tussen de auto's. Tekst gaat verder onder de video. Bruidsfotoshoot"Op een bruiloft is tijd altijd van belang", vertelt het bruidspaar aan Hart van Nederland. "Toen stonden we daar en dacht ik: we moeten gewoon foto's gaan maken in de file." En zo stonden ze tussen de vrachtwagens en rondwaaiende takken. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: vrouw (51) overleden door omgewaaide boom in Haarlem (video) Bekijk deze video » Zwaarste zomerstorm ooit gemeten in Nederland: Poly verwoest strandhuisjes Bekijk deze video » Video: streekbus Groningen strandt boven sloot na ontwijken omgewaaide boom Bekijk deze video »
Entertainment :

Bruidsfotoshoot
"Op een bruiloft is tijd altijd van belang", vertelt het bruidspaar aan Hart van Nederland. "Toen stonden we daar en dacht ik: we moeten gewoon foto's gaan maken in de file." En zo stonden ze tussen de vrachtwagens en rondwaaiende takken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's