Video: Feyenoord-aanwinst Thomas van der Belt blikt met Noa Vahle vooruit op seizoen

Video: Feyenoord-aanwinst Thomas van der Belt blikt met Noa Vahle vooruit op seizoen

Video: Feyenoord-aanwinst <em>Thomas van der Belt</em> blikt met <em>Noa Vahle</em> vooruit op seizoen Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv. Thomas van den Belt heeft zijn eerste trainingsminuten bij Feyenoord succesvol afgerond. De middenvelder is blij met zijn overstap naar de Rotterdammers en kijkt vol enthousiasme uit naar het komende seizoen. In een gesprek met Noa Vahle blikt hij vooruit op het aankomende seizoen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Seizoensoverzicht Eredivisie 2022/23: hoogtepunten en gedenkwaardige momenten Bekijk deze video » De Oranjezomer: Jan Boskamp verwacht uitdagend seizoen voor Feyenoord Bekijk deze video »
Voetbal :
Donderdag 6 juli 2023 om 15:05

Bekijk alle hoogtepunten, aankondigingen en samenvattingen van de Eredivisie op Gids.tv.

Thomas van den Belt heeft zijn eerste trainingsminuten bij Feyenoord succesvol afgerond. De middenvelder is blij met zijn overstap naar de Rotterdammers en kijkt vol enthousiasme uit naar het komende seizoen. In een gesprek met Noa Vahle blikt hij vooruit op het aankomende seizoen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's