Zien: Gordon viert 55e verjaardag, Even Tot Hier feliciteert zanger met hilarische beelden

Zien: Gordon viert 55e verjaardag, Even Tot Hier feliciteert zanger met hilarische beelden

Zien: <em>Gordon</em> viert 55e verjaardag, <em>Even Tot Hier</em> feliciteert zanger met hilarische beelden Bekijk in de video hierboven: is het einde van de tv-carrière van Gordon in zicht? Vandaag viert Gordon, een van de meest bekende BN'ers van Nederland, zijn 55e verjaardag. Een prachtige mijlpaal waarvoor hij felicitaties ontvangt van de makers van Even Tot Hier. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Even Tot Hier BNNVARA (@eventothier_bnnvara) Gordon TrumpTijdens het vierde seizoen was Gordon te gast bij Even Tot Hier, waar hij met zijn hilarische imitatie van Donald Trump het nummer Kon ik maar even Biden zijn ten gehore bracht. Op zijn verjaardag ontvangt hij een speciale felicitatie van het programma, dat de beelden deelt om hem in het zonnetje te zetten. Het nieuwe seizoen van Even tot Hier is in november weer te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: maakt Gordon een muzikale comeback? Bekijk deze video » Zien: Gordon gespot in Amsterdams uitgaansleven met Oekraïens model Evan Smelov Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Gordon viert 55e verjaardag, Even Tot Hier feliciteert zanger met hilarische beelden

Bekijk in de video hierboven: is het einde van de tv-carrière van Gordon in zicht?

Vandaag viert Gordon, een van de meest bekende BN'ers van Nederland, zijn 55e verjaardag. Een prachtige mijlpaal waarvoor hij felicitaties ontvangt van de makers van Even Tot Hier.

Tekst gaat verder onder de video.

Gordon Trump
Tijdens het vierde seizoen was Gordon te gast bij Even Tot Hier, waar hij met zijn hilarische imitatie van Donald Trump het nummer Kon ik maar even Biden zijn ten gehore bracht. Op zijn verjaardag ontvangt hij een speciale felicitatie van het programma, dat de beelden deelt om hem in het zonnetje te zetten.

Het nieuwe seizoen van Even tot Hier is in november weer te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV