Zien: maakt Gordon een muzikale comeback?

Zien: maakt Gordon een muzikale comeback?

Dinsdag 20 juni 2023 om 20:04

Video: Simone Kleinsma en Ruth Jacott zingen Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld

Bijna elk jaar kondigt Gordon wel een afscheid en een comeback aan. Gordon denkt nu ook weer aan een comeback, maar niet op tv. Zijn contract met Talpa is ontbonden. Dit keer denkt Gordon aan een muzikale comeback. Dat zegt hij in het programma 'Klassiekers met Kleinsma' van aanstaande vrijdag. Het programma is overigens al een paar maanden geleden opgenomen, nog voor Gordons dramatische breuk met ex-verloofde Gavin. Nu is de vraag, zit iemand wel op muziek van Gordon te wachten?

Klassiekers met Kleinsma is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.

Zien: maakt <em>Gordon</em> een muzikale comeback? Video: Simone Kleinsma en Ruth Jacott zingen Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld Bijna elk jaar kondigt Gordon wel een afscheid en een comeback aan. Gordon denkt nu ook weer aan een comeback, maar niet op tv. Zijn contract met Talpa is ontbonden. Dit keer denkt Gordon aan een muzikale comeback. Dat zegt hij in het programma 'Klassiekers met Kleinsma' van aanstaande vrijdag. Het programma is overigens al een paar maanden geleden opgenomen, nog voor Gordons dramatische breuk met ex-verloofde Gavin. Nu is de vraag, zit iemand wel op muziek van Gordon te wachten? Klassiekers met Kleinsma is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Makelaar van Gordon villa is ten einde raad: 'Geen gelukkige hand in huizen' (video) Bekijk deze video » Gavin Rozario, Gordons ex-verloofde over heftige tijd: 'Het was een uitdaging' Bekijk deze video » Gordon leverde tekst aan Gavin hoe hij zijn excuses moest maken (Shownieuws) Bekijk deze video » BABS Gordon zegt huwelijk Prince Charming-koppel Marvin en Ferdi af na Gavin-drama Bekijk deze video » Zien: gaat Gavin aangifte doen tegen Gordon? Bekijk deze video » Dit is de winnaar van Wat een uitvinding!, welk product ligt straks in de winkel? Bekijk deze video » Shownieuws: 'Gordon keert niet terug op SBS6' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: maakt Gordon een muzikale comeback?

Actuele video's

Meer actuele video's