Heftige beelden: Marieke Elsinga ondergaat behandeling tegen haaruitval

Heftige beelden: Marieke Elsinga ondergaat behandeling tegen haaruitval

Donderdag 6 juli 2023 om 17:25

Sinds haar zwangerschap kampt Marieke Elsinga met heftige haaruitval. In de ochtendshow op Qmusic deelde de radio-dj donderdag openhartig dat dit haar 'oprecht onzeker' maakt en ze haar haren niet meer los draagt. Gelukkig heeft ze inmiddels een behandeling gevonden die positieve resultaten oplevert.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>Marieke Elsinga</em> ondergaat behandeling tegen <em>haaruitval</em> Sinds haar zwangerschap kampt Marieke Elsinga met heftige haaruitval. In de ochtendshow op Qmusic deelde de radio-dj donderdag openhartig dat dit haar 'oprecht onzeker' maakt en ze haar haren niet meer los draagt. Gelukkig heeft ze inmiddels een behandeling gevonden die positieve resultaten oplevert. Tekst gaat verder onder de video. HaaruitvalTijdens en na een zwangerschap hebben veel vrouwen te maken met haaruitval, en Marieke Elsinga vormt daarop geen uitzondering. De radio-dj deelde donderdagochtend in de ochtendshow met haar collega's dat haar haren 'dun en vlassig' zijn. Ze onthulde dat ze tijdens haar zwangerschap, toen ze in verwachting was van zoon Jip, ongeveer een kwart van haar eigen haar is verloren. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zoet: Marieke Elsinga neemt Jip mee naar Qmusic en geeft voeding tijdens de filemeldingen (video) Bekijk deze video » Geschrokken Marieke Elsinga waait bijna weg met zoontje (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Haaruitval
Tijdens en na een zwangerschap hebben veel vrouwen te maken met haaruitval, en Marieke Elsinga vormt daarop geen uitzondering. De radio-dj deelde donderdagochtend in de ochtendshow met haar collega's dat haar haren 'dun en vlassig' zijn. Ze onthulde dat ze tijdens haar zwangerschap, toen ze in verwachting was van zoon Jip, ongeveer een kwart van haar eigen haar is verloren.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's