Zien! Maakt Marco Borsato carrièreswitch naar produceren van Limoncello?

Zien! Maakt Marco Borsato carrièreswitch naar produceren van Limoncello?

Zien! Maakt <em>Marco Borsato</em> carrièreswitch naar produceren van Limoncello? Video: Marco Borsato geniet met dochter Jada van boottochtje in de zon Marco Borsato laat voor het eerst sinds lange tijd weer echt van zich horen op Instagram. Hij heeft een bijzondere video op social media geplaatst en het lijkt erop dat hij hiermee een boodschap de wijde wereld in wil sturen… Marco uit de publiciteitEerder postte Marco eigenlijk alleen berichten met odes aan zijn kinderen, maar nu plaatst de veelbesproken zanger een andere opvallende video. Op de beelden is te zien dat er Limoncello wordt geproduceerd en op de achtergrond klinkt een toepasselijk lied. Maakt de zanger een carrièreswitch? Marco verdween uit de publiciteit toen bekend werd dat hij wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: John van den Heuvel heeft geen spijt van primeur zaak Marco Borsato Bekijk deze video » Verbijstering op Radio 538: ondanks controverse wordt Marco Borsato weer gedraaid Bekijk deze video » Tino Martin brengt Marco Borsato-nummer opnieuw uit Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 7 juli 2023 om 15:45

Video: Marco Borsato geniet met dochter Jada van boottochtje in de zon

Marco Borsato laat voor het eerst sinds lange tijd weer echt van zich horen op Instagram. Hij heeft een bijzondere video op social media geplaatst en het lijkt erop dat hij hiermee een boodschap de wijde wereld in wil sturen…

Marco uit de publiciteit
Eerder postte Marco eigenlijk alleen berichten met odes aan zijn kinderen, maar nu plaatst de veelbesproken zanger een andere opvallende video. Op de beelden is te zien dat er Limoncello wordt geproduceerd en op de achtergrond klinkt een toepasselijk lied. Maakt de zanger een carrièreswitch? Marco verdween uit de publiciteit toen bekend werd dat hij wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's