Zien: Prinses Alexia met vlag en wimpel geslaagd aan UWC Atlantic College in Wales

Zien: Prinses Alexia met vlag en wimpel geslaagd aan UWC Atlantic College in Wales

Vrijdag 7 juli 2023 om 12:37

De vlag kan uit op Paleis Huis ten Bosch, want prinses Alexia heeft officieel haar middelbareschooldiploma behaald aan het UWC Atlantic College in Wales. De prinses kan vanaf nu onbezorgd van haar zomer én tussenjaar gaan genieten.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Prinses Alexia</em> met vlag en wimpel <em>geslaagd</em> aan UWC Atlantic College in <em>Wales</em> De vlag kan uit op Paleis Huis ten Bosch, want prinses Alexia heeft officieel haar middelbareschooldiploma behaald aan het UWC Atlantic College in Wales. De prinses kan vanaf nu onbezorgd van haar zomer én tussenjaar gaan genieten. Tekst gaat verder onder de video. TussenjaarIn 2021 vertrok Alexia naar Wales om haar middelbareschooltijd af te ronden aan het UWC Atlantic College. Met het goede nieuws op zak kan ze nu beginnen aan haar tussenjaar. Tijdens het jaarlijkse fotomoment liet ze weten dat ze ervoor kiest om een tussenjaar te nemen, omdat het op dit moment 'niet de beste keuze' voor haar is om direct weer te gaan studeren. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Alexia is achttien jaar geworden: bekijk de prinses door de jaren heen Bekijk deze video » Zien: Koning Willem-Alexander in actie om hond Mambo te vangen voor zomerfotosessie Bekijk deze video »
Royals :

Tussenjaar
In 2021 vertrok Alexia naar Wales om haar middelbareschooltijd af te ronden aan het UWC Atlantic College. Met het goede nieuws op zak kan ze nu beginnen aan haar tussenjaar. Tijdens het jaarlijkse fotomoment liet ze weten dat ze ervoor kiest om een tussenjaar te nemen, omdat het op dit moment 'niet de beste keuze' voor haar is om direct weer te gaan studeren.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's