Bekijk overhandiging roze Amsterdammer aan Willeke Alberti (De Amsterdamse Zomer)

Bekijk overhandiging roze Amsterdammer aan Willeke Alberti (De Amsterdamse Zomer)

Bekijk overhandiging roze Amsterdammer aan <em>Willeke Alberti</em> (<em>De Amsterdamse Zomer</em>) Bas en Nicolette reageren op abrupt Hazes-einde De Amsterdamse Zomer Een grote eer voor Willeke Alberti. Ze heeft een roze Amsterdammer gekregen als ode wat ze voor het Nederlandse lied betekent. Ze vindt de paal geweldig en wil hem graag in haar tuin. Bekijk de beelden van de overhandiging door Nicolette van Dam hierboven. Kokende hitteWilleke geniet enorm van het festival De Amsterdamse Zomer. Ze heeft veel respect voor de band, artiesten en alle mensen eromheen. Maar vooral is ze trots op het publiek dat in de kokende hitte stond te dansen. Bekijk ook ZOOP de reünie vanaf 15 juli te zien bij Videoland: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » André Hazes sluit De Amsterdamse Zomer spetterend af, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Show :
Zondag 9 juli 2023 om 12:05

Bas en Nicolette reageren op abrupt Hazes-einde De Amsterdamse Zomer

Een grote eer voor Willeke Alberti. Ze heeft een roze Amsterdammer gekregen als ode wat ze voor het Nederlandse lied betekent. Ze vindt de paal geweldig en wil hem graag in haar tuin. Bekijk de beelden van de overhandiging door Nicolette van Dam hierboven.

Kokende hitte
Willeke geniet enorm van het festival De Amsterdamse Zomer. Ze heeft veel respect voor de band, artiesten en alle mensen eromheen. Maar vooral is ze trots op het publiek dat in de kokende hitte stond te dansen.

Actuele video's

Meer actuele video's