Bekijk de beelden: Wolf doodgeschoten na aanval op schapenboer in Wapse

Bekijk de beelden: Wolf doodgeschoten na aanval op schapenboer in Wapse

Zondag 9 juli 2023 om 18:23

Vanochtend is er in het Drentse dorp Wapse een schapenboer aangevallen door een wolf. Na overleg heeft de politie het dier doodgeschoten. De man is voor controle naar het ziekenhuis gebracht, maar is inmiddels weer veilig thuis. Volgens de regionale omroep heeft hij schade aan de pezen in zijn arm opgelopen.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: <em>Wolf doodgeschoten</em> na aanval op <em>schapenboer</em> in Wapse Vanochtend is er in het Drentse dorp Wapse een schapenboer aangevallen door een wolf. Na overleg heeft de politie het dier doodgeschoten. De man is voor controle naar het ziekenhuis gebracht, maar is inmiddels weer veilig thuis. Volgens de regionale omroep heeft hij schade aan de pezen in zijn arm opgelopen. Tekst gaat verder onder de video. Aangevallen schapenVolgens RTV Drenthe heeft de boer vanochtend rond 07.00 uur geprobeerd de wolf weg te jagen nadat zijn schapen werden aangevallen. Toen hij het dier benaderde met een hooivork en schep, werd hij in zijn arm gebeten. De wolf is twee uur later doodgeschoten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: tankstation-medewerkers spotten wolf in woonwijk Doetinchem (video) Bekijk deze video » Bijzondere beelden: jonge wolf oog in oog met hond bij Utrechtse Heuvelrug (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Aangevallen schapen
Volgens RTV Drenthe heeft de boer vanochtend rond 07.00 uur geprobeerd de wolf weg te jagen nadat zijn schapen werden aangevallen. Toen hij het dier benaderde met een hooivork en schep, werd hij in zijn arm gebeten. De wolf is twee uur later doodgeschoten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's