Haye in Ik Ga op Reis en Neem Mee: 'Had een 'move' willen maken maar dat is toch lastig'

Haye in Ik Ga op Reis en Neem Mee: 'Had een 'move' willen maken maar dat is toch lastig'

In Ik Ga op Reis en Neem Mee neemt Haye zijn date Kelly mee naar de sportschool voor een 'full body' work-out. Tijdens het sporten raakt hij steeds meer gecharmeerd van deze dame met de mooie bolle billen. Maar op weg naar de sportschool kwam hij ergens achter. "Ik had wel een 'move' willen maken maar dat is toch een beetje lastig", aldus een ietwat teleurgestelde Haye.

Bekijk het fragment uit Ik ga op reis en neem mee hieronder.

Haye in <em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em>: 'Had een 'move' willen maken maar dat is toch lastig' In Ik Ga op Reis en Neem Mee neemt Haye zijn date Kelly mee naar de sportschool voor een 'full body' work-out. Tijdens het sporten raakt hij steeds meer gecharmeerd van deze dame met de mooie bolle billen. Maar op weg naar de sportschool kwam hij ergens achter. "Ik had wel een 'move' willen maken maar dat is toch een beetje lastig", aldus een ietwat teleurgestelde Haye. Bekijk het fragment uit Ik ga op reis en neem mee hieronder. Ik ga op reis en neem mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Vanavond in Ik ga op reis en neem mee: ongemakkelijke ontmoeting tussen Lars en Corné Bekijk deze video » Ik ga op reis en neem mee gemist? "Gyros is toch vlees" Bekijk deze video » Zien! Ik ga op reis en neem mee; je moeder?! Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ik ga op reis en neem mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik ga op reis en neem mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's