De prins met het witte haar: Otto vraagt Dea (78) ten huwelijk ter witte paard

De prins met het witte haar: Otto vraagt Dea (78) ten huwelijk ter witte paard

<em>De prins met het witte haar</em>: Otto vraagt Dea (78) ten huwelijk ter witte paard Gisteren zagen we de tweede aflevering van De prins met het witte haar met het verhaal van Otto. Hij stapt op een wit paard om zijn Dea ten huwelijk te vragen. Bekijk het fragment hierboven. KijkcijfersDe kijkcijfers waren deze week iets hoger dan vorige week. 265.000 mensen zagen het ja-woord van het stel. De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk het ja-woord van Henny en Willem in De Prins met het witte haar Bekijk deze video » Zien: prins Constantijn opent tentoonstelling 'De Prins en de Stad' in Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Maandag 10 juli 2023 om 08:33

Gisteren zagen we de tweede aflevering van De prins met het witte haar met het verhaal van Otto. Hij stapt op een wit paard om zijn Dea ten huwelijk te vragen. Bekijk het fragment hierboven.

Kijkcijfers
De kijkcijfers waren deze week iets hoger dan vorige week. 265.000 mensen zagen het ja-woord van het stel.

De prins met het witte haar is vanaf zondag 2 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De prins met het witte haar terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's