Meilandjes fandag: dit kun je verwachten van deze bijzondere dag

Meilandjes fandag: dit kun je verwachten van deze bijzondere dag

<em>Meilandjes fandag</em>: dit kun je verwachten van deze bijzondere dag ZIEN: Kijkers verdeelt over de inrichting van het pension van de Meilandjes De familie Meiland zal op zaterdag 19 augustus bij een 'besloten fandag' zijn. Martien en Maxime Meiland en Erica Renkema zullen 's middags aanwezig zijn op een locatie waar 450 fans een bijzondere middag gaan beleven. Shownieuws heeft het erover. En we zien een video waarin de Meilandjes alvast wat verklappen over deze bijzondere dag. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Franse Grandeur? Kijkers verdeelt over inrichting de Meilandjes Bekijk deze video » Schattig! Claire Meiland viert alvast haar verjaardag met kleine zus Vivé op school (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 10 juli 2023 om 09:23

ZIEN: Kijkers verdeelt over de inrichting van het pension van de Meilandjes

De familie Meiland zal op zaterdag 19 augustus bij een 'besloten fandag' zijn. Martien en Maxime Meiland en Erica Renkema zullen 's middags aanwezig zijn op een locatie waar 450 fans een bijzondere middag gaan beleven. Shownieuws heeft het erover. En we zien een video waarin de Meilandjes alvast wat verklappen over deze bijzondere dag.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's