Madonna geeft update over gezondheid: "Geen insect geworden" (video)

Madonna geeft update over gezondheid: "Geen insect geworden" (video)

<em>Madonna</em> geeft update over gezondheid: &quot;Geen insect geworden&quot; (video) Madonna heeft op de intensive care gelegen vanwege een bacteriële infectie en heeft haar tournee gecanceld. Dit nieuws werd woensdag 28 juni naar buiten gebracht door het team van het popicoon. InsectNu heeft Madonna haar fans een update gegeven op Instagram. Shownieuws heeft het erover: "Ze is in iedergeval geen insect geworden." De tour in Amerika wordt vertraagd, maar in Europa blijven de data hetzelfde. Op 1 en 2 december treedt Madonna op in De Ziggo Dome in Amsterdam. Bekijk ook Zien: Madonna lag op intensive care, tour gecanceld Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 11 juli 2023 om 09:04

Madonna heeft op de intensive care gelegen vanwege een bacteriële infectie en heeft haar tournee gecanceld. Dit nieuws werd woensdag 28 juni naar buiten gebracht door het team van het popicoon.

Insect
Nu heeft Madonna haar fans een update gegeven op Instagram. Shownieuws heeft het erover: "Ze is in iedergeval geen insect geworden." De tour in Amerika wordt vertraagd, maar in Europa blijven de data hetzelfde.

Op 1 en 2 december treedt Madonna op in De Ziggo Dome in Amsterdam.

Actuele video's

Meer actuele video's