VIES: werknemer smeert poep op kantoor

VIES: werknemer smeert poep op kantoor

VIES: werknemer smeert <em>poep</em> op kantoor Deze werknemer blijkt wel een erge schijthekel aan zijn baan te hebben gehad. De medewerker letterlijk en figuurlijk zijn sporen na te laten in het kantoor door alle computers, beeldschermen en bureaus onder te smeren met poep. Bekijk de smerige beelden hierboven in de Hart van Nederland-video. Ongewone situatie"We werden met spoed gebeld door een van de grootste bedrijven van Nederland", schrijft schoonmaakbedrijf Frisse Kater op Facebook. Hoewel het schoonmaakteam vaak met ongewone situaties te maken krijgt, vond de schoonmaker deze klus wel erg opmerkelijk. "Lekker hè, zo? Schijt op je beeldscherm. Echt, de dingen die we zien. Ik verbaas me iedere keer weer", reageert hij in de video die je hierboven kan zien. Bekijk ook Kak: het is nationale poepdag! Het is belangrijk om te zien wat je achterlaat (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: 'Daar ligt allemaal poep van de hondjes, in de kamer!' Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 11 juli 2023 om 09:55

Deze werknemer blijkt wel een erge schijthekel aan zijn baan te hebben gehad. De medewerker letterlijk en figuurlijk zijn sporen na te laten in het kantoor door alle computers, beeldschermen en bureaus onder te smeren met poep. Bekijk de smerige beelden hierboven in de Hart van Nederland-video.

Ongewone situatie
"We werden met spoed gebeld door een van de grootste bedrijven van Nederland", schrijft schoonmaakbedrijf Frisse Kater op Facebook. Hoewel het schoonmaakteam vaak met ongewone situaties te maken krijgt, vond de schoonmaker deze klus wel erg opmerkelijk. "Lekker hè, zo? Schijt op je beeldscherm. Echt, de dingen die we zien. Ik verbaas me iedere keer weer", reageert hij in de video die je hierboven kan zien.

Actuele video's

Meer actuele video's