B&B Vol Liefde gemist? Bij Walter geven ze zich op de tweede dag al bloot

B&B Vol Liefde gemist? Bij Walter geven ze zich op de tweede dag al bloot

Woensdag 12 juli 2023 om 13:57

In de goed bekeken tweede aflevering van B&B Vol Liefde geven de dames die bij Walter verblijven, Anne en Claudia zich letterlijk bloot. Met z'n allen gaan ze al op de tweede dag de sauna in. Dat wordt gezellig. "Wat ben ik toch een bofkont als ik hem nou al naakt zie", aldus een schaterende Claudia.

Bekijk het fragment uit B&B Vol Liefde hieronder.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em> gemist? Bij <em>Walter</em> geven ze zich op de tweede dag al bloot In de goed bekeken tweede aflevering van B&B Vol Liefde geven de dames die bij Walter verblijven, Anne en Claudia zich letterlijk bloot. Met z'n allen gaan ze al op de tweede dag de sauna in. Dat wordt gezellig. "Wat ben ik toch een bofkont als ik hem nou al naakt zie", aldus een schaterende Claudia. Bekijk het fragment uit B&B Vol Liefde hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Awkward: Leenderts date Loes valt iets op, ze spreekt hem erop aan (B&B vol liefde) Bekijk deze video » Radio 538-Dylan over B&B Vol Liefde: "In de tweede aflevering gaan ze naakt!" Bekijk deze video » Vanavond gaat het er ijskoud of bloedheet aan toe in B&B Vol Liefde Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde gemist? Bij Walter geven ze zich op de tweede dag al bloot

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's