Vanavond gaat het er ijskoud of bloedheet aan toe in B&B Vol Liefde

Vanavond gaat het er ijskoud of bloedheet aan toe in B&B Vol Liefde

Dinsdag 11 juli 2023 om 15:17

Vanavond in een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde gaat het er ijskoud aan toe. Of juist bloedheet! In ieder geval gaat Joy uit de kleren en dat vindt Babette niet erg want hij steekt duidelijk aandacht en energie in zijn work-outs. "Hij ziet er goed uit", aldus een opgetogen Babette.

Bekijk het fragment uit B&B Vol Liefde in RTL Boulevard hieronder.

Vanavond gaat het er ijskoud of bloedheet aan toe in <em>B&amp;B Vol Liefde</em> Vanavond in een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde gaat het er ijskoud aan toe. Of juist bloedheet! In ieder geval gaat Joy uit de kleren en dat vindt Babette niet erg want hij steekt duidelijk aandacht en energie in zijn work-outs. "Hij ziet er goed uit", aldus een opgetogen Babette. Bekijk het fragment uit B&B Vol Liefde in RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B vol liefde: vriendinnen Claudia en Anne richten hun pijlen op Walter Bekijk deze video » Awkward: Leenderts date Loes valt iets op, ze spreekt hem erop aan (B&B vol liefde) Bekijk deze video » Radio 538-Dylan over B&B Vol Liefde: "In de tweede aflevering gaan ze naakt!" Bekijk deze video »
TV :
Vanavond gaat het er ijskoud of bloedheet aan toe in B&B Vol Liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's