De Oranjezomer: 'Ahmed Aboutaleb moet lijst Pvda-GroenLinks gaan trekken' (video)

De Oranjezomer: 'Ahmed Aboutaleb moet lijst Pvda-GroenLinks gaan trekken' (video)

Woensdag 12 juli 2023 om 10:14

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: 'Ahmed Aboutaleb moet lijst Pvda-GroenLinks gaan trekken' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van dinsdag 11 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Rutger Castricum moet er niet aan denken dat Frans Timmermans de nieuwe premier van Nederland wordt. 'Ik heb Frans Timmermans het liefst zo ver mogelijk weg.' Martin Koolhoven denkt eerder aan Ahmed Aboutaleb. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Rutger Castricum moet er niet aan denken dat Frans Timmermans de nieuwe premier van Nederland wordt. 'Ik heb Frans Timmermans het liefst zo ver mogelijk weg.' Martin Koolhoven denkt eerder aan Ahmed Aboutaleb.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's