Woensdag in B&B Vol Liefde: emoties komen los door bijzonder therapeutisch schudden

Woensdag in B&B Vol Liefde: emoties komen los door bijzonder therapeutisch schudden

Woensdag 12 juli 2023 om 14:12

Woensdag zien we in het datingprogramma B&B Vol Liefde dat Walter een bijzondere ochtendsessie heeft gepland. Hij is namelijk niet alleen B&B eigenaar maar ook therapeut. Claudia en Anne doen dapper mee en schudden zich helemaal los. Het heftige bewegen slaat bij Claudia zelfs op de longen. Uiteindelijk raken beide dames geëmotioneerd van het bijzondere therapeutisch schudden.

Bekijk het fragment uit B&B vol liefde in RTL Boulevard hieronder.

Woensdag in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: emoties komen los door bijzonder therapeutisch schudden Woensdag zien we in het datingprogramma B&B Vol Liefde dat Walter een bijzondere ochtendsessie heeft gepland. Hij is namelijk niet alleen B&B eigenaar maar ook therapeut. Claudia en Anne doen dapper mee en schudden zich helemaal los. Het heftige bewegen slaat bij Claudia zelfs op de longen. Uiteindelijk raken beide dames geëmotioneerd van het bijzondere therapeutisch schudden. Bekijk het fragment uit B&B vol liefde in RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B vol liefde: vriendinnen Claudia en Anne richten hun pijlen op Walter Bekijk deze video » Vanavond gaat het er ijskoud of bloedheet aan toe in B&B Vol Liefde Bekijk deze video » B&B Vol Liefde gemist? Bij Walter geven ze zich op de tweede dag al bloot Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in B&B Vol Liefde: emoties komen los door bijzonder therapeutisch schudden

Het nieuwe seizoen van B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's