Heftige beelden: gewapende overval met hakbijl op juwelier in Halsteren

Heftige beelden: gewapende overval met hakbijl op juwelier in Halsteren

Woensdag 12 juli 2023 om 17:36

In het Brabantse Halsteren is een intensieve klopjacht gaande op een groep gewapende criminelen die een juwelier hebben overvallen met hakbijlen. De politie zet alle beschikbare eenheden in om de daders op te sporen en doorzoekt nauwlettend de mogelijke vluchtroutes.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>gewapende overval</em> met <em>hakbijl</em> op juwelier in <em>Halsteren</em> In het Brabantse Halsteren is een intensieve klopjacht gaande op een groep gewapende criminelen die een juwelier hebben overvallen met hakbijlen. De politie zet alle beschikbare eenheden in om de daders op te sporen en doorzoekt nauwlettend de mogelijke vluchtroutes. Tekst gaat verder onder de video. GeschotenDe politie heeft bevestigd dat de juwelier in Halsteren aan het begin van de middag werd overvallen. Volgens een woordvoerder zijn naar schatting drie tot vier daders betrokken geweest bij de overval, waarbij ze vitrines in de winkel hebben vernield. De woordvoerder meldde aan Hart van Nederland: "Er is meerdere keren geschoten, maar gelukkig raakte niemand gewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: bizarre klopjacht in België rondom overleden Sanda Dia, 'We gaan mensen exposen!' Bekijk deze video » Schietincidenten schokken Winschoten: politie opent klopjacht op daders Bekijk deze video »
Nieuws :

Geschoten
De politie heeft bevestigd dat de juwelier in Halsteren aan het begin van de middag werd overvallen. Volgens een woordvoerder zijn naar schatting drie tot vier daders betrokken geweest bij de overval, waarbij ze vitrines in de winkel hebben vernield. De woordvoerder meldde aan Hart van Nederland: "Er is meerdere keren geschoten, maar gelukkig raakte niemand gewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's