Schietincidenten schokken Winschoten: politie opent klopjacht op daders

Schietincidenten schokken Winschoten: politie opent klopjacht op daders

Vrijdag 7 juli 2023 om 12:50

Donderdagavond vonden er op een industrieterrein in Winschoten twee schietincidenten plaats. Het eerste incident resulteerde in één persoon die gewond raakte. Het tweede incident vond plaats bij een tankstation aan de Papierbaan en ook daar raakte één persoon gewond. De politie is momenteel bezig met het onderzoek naar beide schietincidenten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Schietincidenten</em> schokken <em>Winschoten</em>: politie opent klopjacht op daders Donderdagavond vonden er op een industrieterrein in Winschoten twee schietincidenten plaats. Het eerste incident resulteerde in één persoon die gewond raakte. Het tweede incident vond plaats bij een tankstation aan de Papierbaan en ook daar raakte één persoon gewond. De politie is momenteel bezig met het onderzoek naar beide schietincidenten. Tekst gaat verder onder de video. Twee gewondenDe verdachte van het eerste incident is er na het schieten hoogstwaarschijnlijk vandoor gegaan in een auto. Het slachtoffer werd onder politiebegeleiding per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Bijna gelijktijdig vond een tweede schietincident plaats op de Papierbaan, achter de Transportbaan. Ook hier werd een slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: kitten gered uit parkeergarage Vrijthof in Maastricht Bekijk deze video » Overzicht: storm Poly heeft voor miljoenen aan schade veroorzaakt in Nederland (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Twee gewonden
De verdachte van het eerste incident is er na het schieten hoogstwaarschijnlijk vandoor gegaan in een auto. Het slachtoffer werd onder politiebegeleiding per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Bijna gelijktijdig vond een tweede schietincident plaats op de Papierbaan, achter de Transportbaan. Ook hier werd een slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's