Sigrid Kaag heeft vrede met moeilijke besluit te stoppen als lijsttrekker D66 (HvNL)

Sigrid Kaag heeft vrede met moeilijke besluit te stoppen als lijsttrekker D66 (HvNL)

<em>Sigrid Kaag</em> heeft vrede met moeilijke besluit te stoppen als <em>lijsttrekker D66</em> (<em>HvNL</em>) Het was voor een plichtsgetrouw mens als Sigrid Kaag een moeilijk besluit om te stoppen als lijsttrekker D66 maar zij doet alles voor degenen die haar dierbaar zijn, vertelt ze in Hart van Nederland. VredeDiegenen zijn haar man en kinderen en zij wilde het niet nogmaals vragen van haar gezin. Het nemen van een dergelijke beslissing gebeurde niet op een bepaald moment zoals 'je een treinkaartje koopt'. Sigrid was er al een hele tijd mee bezig, het was een worsteling maar ze heeft er vrede mee. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe premier van Nederland: wie maakt meeste kans? (Hart Van Nederland) Bekijk deze video » Mooie oproep Caroline van der Plas: 'Zag een moeder die echt geraakt was' Bekijk deze video » Sigrid Kaag furieus: 'DIT is onacceptabel, dieptriest' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 13 juli 2023 om 11:52

Het was voor een plichtsgetrouw mens als Sigrid Kaag een moeilijk besluit om te stoppen als lijsttrekker D66 maar zij doet alles voor degenen die haar dierbaar zijn, vertelt ze in Hart van Nederland.

Vrede
Diegenen zijn haar man en kinderen en zij wilde het niet nogmaals vragen van haar gezin. Het nemen van een dergelijke beslissing gebeurde niet op een bepaald moment zoals 'je een treinkaartje koopt'. Sigrid was er al een hele tijd mee bezig, het was een worsteling maar ze heeft er vrede mee.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's