Peter Schouten over vermoorde Peter R. de Vries: 'Ik praat nog steeds met hem' (video)

Peter Schouten over vermoorde Peter R. de Vries: 'Ik praat nog steeds met hem' (video)

Donderdag 13 juli 2023 om 12:25

Peter Schouten over vermoorde <em>Peter R. de Vries</em>: 'Ik praat nog steeds met hem' (video) In de podcast Recht in de Ogen van.... sprak Bram Moszkowicz met advocaat Peter Schouten. De twee kennen elkaar al lang en werden ooit aan elkaar voorgesteld door Peter R. de Vries. Schouten blikt in de podcast terug op zijn vriendschap met De Vries en vertelt over hoe hij zijn dood heeft verwerkt. “Ik heb Peter mijn persoonlijke analyticus gemaakt.” De podcast Recht in de Ogen van... is te beluisteren als podcast en als interview te zien bij Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Babette in Een Jaar Van Je Leven valt en raakt in paniek: "Help, help, help, help" Bekijk deze video » Nicol Kremers in RoddelPraat over mishandeling Peter Gillis: 'Hij moet de gevangenis in' Bekijk deze video » Frans Bauer over bijzondere vakantie: 'Voor het eerst met schoondochters' (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

In de podcast Recht in de Ogen van.... sprak Bram Moszkowicz met advocaat Peter Schouten. De twee kennen elkaar al lang en werden ooit aan elkaar voorgesteld door Peter R. de Vries. Schouten blikt in de podcast terug op zijn vriendschap met De Vries en vertelt over hoe hij zijn dood heeft verwerkt. “Ik heb Peter mijn persoonlijke analyticus gemaakt.”

De podcast Recht in de Ogen van... is te beluisteren als podcast en als interview te zien bij Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's