Nieuw reisprogramma Raymond Mens en Johan Derksen in Verendigde Staten (video)

Nieuw reisprogramma Raymond Mens en Johan Derksen in Verendigde Staten (video)

Donderdag 13 juli 2023 om 15:38

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw reisprogramma Raymond Mens en <em>Johan Derksen</em> in Verendigde Staten (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Raymond Mens vertelt in De Oranjezomer meer over een mogelijk nieuw programma dat hij met Johan Derksen gaat maken voor SBS6. Ze zijn door de leiding van Talpa gevraagd om een reeks te maken richting de Amerikaanse verkiezingen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Raymond Mens vertelt in De Oranjezomer meer over een mogelijk nieuw programma dat hij met Johan Derksen gaat maken voor SBS6. Ze zijn door de leiding van Talpa gevraagd om een reeks te maken richting de Amerikaanse verkiezingen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's