Heftige brand in Werkendam: opvang voor kinderen met trauma verwoest

Heftige brand in Werkendam: opvang voor kinderen met trauma verwoest

Donderdag 13 juli 2023 om 20:09

Op donderdag veroorzaakte een brand in Werkendam, Noord-Brabant, grote rookwolken boven het dorp. Het vuur verwoestte een huis met een rieten dak en ook een gezinshuis waar jonge kinderen met een trauma worden behandeld, raakte in brand.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige brand in <em>Werkendam</em>: opvang voor <em>kinderen met trauma</em> verwoest Op donderdag veroorzaakte een brand in Werkendam, Noord-Brabant, grote rookwolken boven het dorp. Het vuur verwoestte een huis met een rieten dak en ook een gezinshuis waar jonge kinderen met een trauma worden behandeld, raakte in brand. Tekst gaat verder onder de video. Ontploffingen gehoordVanaf de woning aan de Werkensedijk stijgt veel rook op, en er zijn meldingen van ontploffingen bij het brandende huis. Na bijna een uur breidde het vuur zich uit naar een nabijgelegen pand, waar jonge kinderen worden opgevangen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bizar: na auto-ongeluk in Amsterdam gaan bestuurders elkaar te lijf met mes (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: bejaarden in Geldrop dreigen uit huis gezet te worden voor komst asielzoekerscentrum Bekijk deze video »
Nieuws :

Ontploffingen gehoord
Vanaf de woning aan de Werkensedijk stijgt veel rook op, en er zijn meldingen van ontploffingen bij het brandende huis. Na bijna een uur breidde het vuur zich uit naar een nabijgelegen pand, waar jonge kinderen worden opgevangen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's