Bizar: na auto-ongeluk in Amsterdam gaan bestuurders elkaar te lijf met mes (Hart van Nederland)

Bizar: na auto-ongeluk in Amsterdam gaan bestuurders elkaar te lijf met mes (Hart van Nederland)

Bizar: na <em>auto-ongeluk</em> in <em>Amsterdam</em> gaan bestuurders elkaar te lijf met mes (<em>Hart van Nederland</em>) In Amsterdam vond woensdagavond een aanrijding plaats. Bizar was het dat de inzittenden van de auto's elkaar daarna te lijf gingen met een mes! Twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Beide zijn samen met een derde betrokkene aangehouden door de politie. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Schokkend: in illegale afslankpillen zit amfetamine waarschuwt het NVWA (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van NL: moeder doodgestoken Sumanta Bansi hevig geëmotioneerd na strafeis (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland vrachtwagen total loss na aanrijding met viaduct (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 13 juli 2023 om 11:07

In Amsterdam vond woensdagavond een aanrijding plaats. Bizar was het dat de inzittenden van de auto's elkaar daarna te lijf gingen met een mes! Twee gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Beide zijn samen met een derde betrokkene aangehouden door de politie.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's