Video: ZOOP-acteurs hinten op meer ZOOP-projecten tijdens langverwachte reünie

Video: ZOOP-acteurs hinten op meer ZOOP-projecten tijdens langverwachte reünie

Donderdag 13 juli 2023 om 20:36

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in juli 2023

Fans van de (voormalige) serie ZOOP kunnen zich verheugen op een nostalgisch hoogtepunt: de cast komt twintig jaar na dato weer samen. Deze langverwachte reünie zou mogelijk het begin kunnen zijn van nog meer ZOOP-projecten, onthullen ze in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>ZOOP-acteurs</em> hinten op meer <em>ZOOP-projecten</em> tijdens langverwachte <em>reünie</em> Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in juli 2023 Fans van de (voormalige) serie ZOOP kunnen zich verheugen op een nostalgisch hoogtepunt: de cast komt twintig jaar na dato weer samen. Deze langverwachte reünie zou mogelijk het begin kunnen zijn van nog meer ZOOP-projecten, onthullen ze in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Tekst gaat verder onder de video. ZOOPHet is alweer twintig jaar geleden dat ZOOP uitgroeide tot een immens populaire jeugdserie. Na drie seizoenen en drie films kwam er in 2006 een einde aan dit verhaal, in de serie werden jongeren gevolgd die een opleiding deden tot dierenverzorger in een dierentuin. In de serie waren onder anderen Juliette van Ardenne, Vivienne van den Assem, Nicolette van Dam, Ewout Genemans, Jon Karthaus, Patrick Martens, Erwan van Buren en Monique van der Werff te zien. ZOOP de reünie is vanaf 15 juli te streamen bij Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZOOP de reünie vanaf 15 juli te zien bij Videoland: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Video: ZOOP-acteurs hinten op meer ZOOP-projecten tijdens langverwachte reünie

ZOOP
Het is alweer twintig jaar geleden dat ZOOP uitgroeide tot een immens populaire jeugdserie. Na drie seizoenen en drie films kwam er in 2006 een einde aan dit verhaal, in de serie werden jongeren gevolgd die een opleiding deden tot dierenverzorger in een dierentuin. In de serie waren onder anderen Juliette van Ardenne, Vivienne van den Assem, Nicolette van Dam, Ewout Genemans, Jon Karthaus, Patrick Martens, Erwan van Buren en Monique van der Werff te zien.

ZOOP de reünie is vanaf 15 juli te streamen bij Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's