Zanger Flemming kondigt concert in AFAS Live aan: 'Grootste tot nu toe'

Zanger Flemming kondigt concert in AFAS Live aan: 'Grootste tot nu toe'

Donderdag 13 juli 2023 om 21:54

De nummers van de 27-jarige zanger Flemming worden keer op keer grote hits en hij blijft succesvol doorgaan. Zijn nieuwste single Hypnose belooft opnieuw een knaller te worden. En alsof dat nog niet genoeg is, staat hij binnenkort ook nog eens op het podium van AFAS Live.

Tekst gaat verder onder de video.

Zanger <em>Flemming</em> kondigt concert in <em>AFAS Live</em> aan: 'Grootste tot nu toe' De nummers van de 27-jarige zanger Flemming worden keer op keer grote hits en hij blijft succesvol doorgaan. Zijn nieuwste single Hypnose belooft opnieuw een knaller te worden. En alsof dat nog niet genoeg is, staat hij binnenkort ook nog eens op het podium van AFAS Live. Tekst gaat verder onder de video. AFAS LiveOp 18 november betreedt Flemming voor het eerst het podium van AFAS Live met zijn eigen concert. De zanger is trots dat hij anderhalf jaar na zijn doorbraak zijn grootste show tot nu toe kan aankondigen: "Mijn grootste concert tot nu toe!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zanger Flemming kondigt concert in AFAS Live aan: 'Grootste tot nu toe'

AFAS Live
Op 18 november betreedt Flemming voor het eerst het podium van AFAS Live met zijn eigen concert. De zanger is trots dat hij anderhalf jaar na zijn doorbraak zijn grootste show tot nu toe kan aankondigen: "Mijn grootste concert tot nu toe!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's