Oranjezomer-tafel velt kritisch oordeel over politieke carrière Sigrid Kaag: 'Niet zo geschikt'

Oranjezomer-tafel velt kritisch oordeel over politieke carrière Sigrid Kaag: 'Niet zo geschikt'

Vrijdag 14 juli 2023 om 10:25

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

D66-partijleider Sigrid Kaag kondigt aan dat ze zich niet beschikbaar zal stellen als lijsttrekker voor de komende verkiezingen. Tijdens een persconferentie verklaarde de demissionair minister: “Ik wil dat niet nogmaals van mijn gezin vragen.” De tafel van De Oranjezomer reageert op het aankomende vertrek van Sigrid Kaag uit de politiek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Oranjezomer-tafel</em> velt kritisch oordeel over politieke carrière <em>Sigrid Kaag</em>: 'Niet zo geschikt' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. D66-partijleider Sigrid Kaag kondigt aan dat ze zich niet beschikbaar zal stellen als lijsttrekker voor de komende verkiezingen. Tijdens een persconferentie verklaarde de demissionair minister: “Ik wil dat niet nogmaals van mijn gezin vragen.” De tafel van De Oranjezomer reageert op het aankomende vertrek van Sigrid Kaag uit de politiek. Tekst gaat verder onder de video. 'Niet zo geschikt'Rutger Castricum beweert dat Sigrid Kaag, naast alle bedreigingen, ook niet zo geschikt was om een politiek leider te zijn. Hij zegt: "Het is iemand die een hele goede diplomaat is, maar we herinneren ons allemaal Job Cohen nog. Dan moet ik heel erg aan Sigrid Kaag denken." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

'Niet zo geschikt'
Rutger Castricum beweert dat Sigrid Kaag, naast alle bedreigingen, ook niet zo geschikt was om een politiek leider te zijn. Hij zegt: "Het is iemand die een hele goede diplomaat is, maar we herinneren ons allemaal Job Cohen nog. Dan moet ik heel erg aan Sigrid Kaag denken."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's