John van den Heuvel over levenslang voor John S.: 'Uitzonderlijk' (video)

John van den Heuvel over levenslang voor John S.: 'Uitzonderlijk' (video)

Vrijdag 14 juli 2023 om 21:53

<em>John van den Heuvel</em> over levenslang voor John S.: 'Uitzonderlijk' (video) Historisch en uitzonderlijk, zo wordt de levenslange straf genoemd die de rechtbank vandaag aan John S. oplegt, de man die verantwoordelijk is voor de dodelijke schietincidenten in Vlissingen en op een zorgboerderij in Alblasserdam. De zaak schokt vorig jaar heel Nederland en hoewel er 30 jaar plus tbs was geëist, kiest de rechtbank er vandaag voor hem levenslang op te leggen. Iets wat eigenlijk nooit voorkomt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
John van den Heuvel over levenslang voor John S.: 'Uitzonderlijk' (video)

Historisch en uitzonderlijk, zo wordt de levenslange straf genoemd die de rechtbank vandaag aan John S. oplegt, de man die verantwoordelijk is voor de dodelijke schietincidenten in Vlissingen en op een zorgboerderij in Alblasserdam. De zaak schokt vorig jaar heel Nederland en hoewel er 30 jaar plus tbs was geëist, kiest de rechtbank er vandaag voor hem levenslang op te leggen. Iets wat eigenlijk nooit voorkomt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's